Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Inschrijving geopend voor cursussen januari 2019 Beginners 2 en Intermediate 2

Op 9 januari 2019 starten de nieuwe cursussen. De  online inschrijvingen zijn geopend!.  De lessen worden gegeven in  Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Aankomende evenementen

Eindejaarsmilonga Tango Maastricht

22 december, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag 22 december organiseert Tango Maastricht haar EINDEJAARSMILONGA  in De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie, die mooi in kerstsfeer is versierd.  In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid,… »

Milonga Tango Maastricht

12/01/2019, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  12 januari organiseert Tango Maastricht  de eerste Milonga van 2019 in De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie… »

Milonga Tango Maastricht

26/01/2019, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  26 januari organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »