Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe leslocatie

Op 3 oktober starten de nieuwe cursussen. De lessen worden gegeven in  Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Cursusinschrijvingen geopend!

De inschrijvingen voor de Beginners cursus en de Intermediate cursus die op 3 oktober starten zijn geopend! Informatie onder het tabblad Lessen. Inschrijving via het online formulier. Van harte welkom!  

Aankomende evenementen

Tangocafé Tango Maastricht

24 november, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  24 november organiseert Tango Maastricht weer een Tangocafé in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide… »

Tangocafé Tango Maastricht

8 december, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  8 december organiseert Tango Maastricht weer een Tangocafé in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide… »

Eindejaarsmilonga Tango Maastricht

22 december, 21:00 - 21:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag 22 december organiseert Tango Maastricht haar EINDEJAARSMILONGA  in De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie, die mooi in kerstsfeer is versierd.  In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid,… »