Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

XXL Koningsdag milonga

Op Koningsdag 27 april organiseert Tango Maastricht een XXL milonga  (15.00 - 23.00) met 2 geweldige DJ's (BART WIJGERGANGS,  EINDHOVEN en GIOVANNI, MAASTRICHT).  Een zeer uitgebreid en onbeperkt tapasbuffet is inbegrepen. Uitsluitend ticketverkoop in de voorverkoop, online via ticketkantoor.nl/shop/tangomaastricht. Bestel snel, slechts 150 kaarten beschikbaar!... »

Cursussen januari 2019 Beginners 2 en Intermediate 2

Op 9 januari 2019 zijn de nieuwe cursussen gestart. De lessen worden gegeven in  Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

23 februari, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  23 februari organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en… »

Milonga Tango Maastricht

9 maart, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  9 maart organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »

Milonga Tango Maastricht

23 maart, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  23 maart organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en… »