Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Beginnerscursus volgeboekt

Beste tangoliefhebbers, de beginnerscursus is volgeboekt, en er kan vanaf 19 oktober dus niet meer ingeschreven worden. Als je op de wachtlijst geplaatst wil worden, stuur dan een email naar contact@nulltangomaastricht.nl. Mocht er een paar uitvallen, dan nemen we contact met je op.

Workshops Miriam Copello en Cristian Correa; inschrijving geopend!

In het weekend van 25 en 26 november geven maestro's Miriam Copello en Cristian Correa 4 workshops bij Tango Maastricht! Op zaterdagavond is er een extra lange Gran Milonga ter ere van het 30-jarig bestaan van Tango Maastricht in de Auw Kerk te Bunde, met... »

Gratis Proeflessen en aanvang nieuwe cursussen

Kennismaken met Argentijnse Tango? Kom naar de  laatste proefles  van dit jaar bij Club Vibes Maastricht op vrijdag 20 oktober, aanvang 19.45 . De nieuwe cursussen voor absolute beginners en voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring starten op 25 oktober, in Buurtcentrum St.Pieter te... »

Aankomende evenementen

Euregio Tango Marathon @Bonbonniere Maastricht

28 oktober, 21:00 - 01:00

La Bonbonnière

Gratis

Alweer voor de 12e keer organiseren de samenwerkende Euregionale tangoclubs de Euregiotangomarathon. Van 26 tot en 29 oktober 2017 dansen we vier avonden, respectievelijk in Hasselt, Aken, Maastricht en Luik.  En omdat Tango Maastricht dit najaar 30 jaar bestaat trakteert zij haar euregiotangovrienden , en… »

Tango cafe

11 november, 21:00 - 01:00

Buurtcentrum St. Pieter

€5

Kom en dans mee tijdens ons gezellige tangocafe! DJ Vaos verwent ons met zijn fijne muziek. »

Tango Vibes

17 november, 21:00 - 01:00

Club Vibes Maastricht

€5

Steeds meer mensen raken in de ban van de gezellige milonga bij CLUB VIBES MAASTRICHT! DJ Simon maakt er weer een feestje van! »