Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Tangocafé op nieuwe locatie, ook open in de zomer!

Sinds 14 april  organiseert Tango Maastricht haar  milonga Tangocafé op de nieuwe locatie " De Nuie Geusselt zaol"  aan de Olympiaweg 68 te Maastricht. Kom lekker tango dansen in dit sfeervolle loungecafé. Een ruime vloer om te dansen, een buitenterras bij goed weer, een goede... »

Start nieuwe cursussen

Op 7 februari 2018 start de vervolgcursus voor beginners (B2) en gevorderden! Voor meer info: zie het tabblad Lessen. De beginners 2 cursus is volgeboekt.

Aankomende evenementen

Tangocafe Tango Maastricht

26 mei, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  26 mei organiseert Tango Maastricht weer eenTangocafé op de nieuwe locatie De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en… »

Tangocafe Tango Maastricht

9 juni, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  9 juni organiseert Tango Maastricht weer eenTangocafé op de nieuwe locatie De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en… »

Tangocafé Tango Maastricht

23 juni, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  23  juni organiseert Tango Maastricht weer een Tangocafé in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide… »