Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe locatie voor ons Tangocafe!

Sinds 14 april  organiseert Tango Maastricht haar Tangocafe op de nieuwe locatie " De Nuie Geusselt zaol"  aan de Olympiaweg 68 te Maastricht. Kom lekker tango dansen in dit sfeervolle loungecafe. Een ruime vloer om te dansen, een goede muziekinstallatie, en ruime keuze uit dranken... »

Start nieuwe cursussen

Op 7 februari 2018 start de vervolgcursus voor beginners (B2) en gevorderden! Voor meer info: zie het tabblad Lessen. De beginners 2 cursus is volgeboekt.

Aankomende evenementen

Tangocafe Tango Maastricht

28 april, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op  28 april  zijn jullie weer allemaal welkom bij ons Tangocafe in de nieuwe locatie de Nuie Geusselt Zaol. Kom lekker dansen in deze sfeervolle, goed bereikbare locatie, met goede vloer, en gratis parking naast de deur. Gratis entree, een gift wordt op prijs gesteld.… »

Tangocafé Tango Maastricht

12 mei, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  12 mei organiseert Tango Maastricht voor de derde keer haar Tangocafé op de nieuwe locatie De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles:… »