Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Cursusinschrijvingen geopend!

De inschrijvingen voor de Beginners cursus en de Intermediate cursus die op 3 oktober starten zijn geopend! Informatie onder het tabblad Lessen. Inschrijving via het online formulier. Van harte welkom!  

Tangocafé op nieuwe locatie, ook open in de zomer!

Sinds 14 april  organiseert Tango Maastricht haar  milonga Tangocafé op de nieuwe locatie " De Nuie Geusselt zaol"  aan de Olympiaweg 68 te Maastricht. Kom lekker tango dansen in dit sfeervolle loungecafé. Een ruime vloer om te dansen, een buitenterras bij goed weer, een goede... »

gratis proeflessen

3 oktober 2018 starten de cursussen voor absolute beginners en voor intermediate niveau (1 jaar les). Op 25 juli, 15 augustus en 29 augustus, telkens van 21.15-22.15,  zijn er gratis proeflessen voor absolute beginners. De proeflessen vinden plaats in Het Ruweel/Manjefiek Malberg aan de Malbergsingel 62... »

Aankomende evenementen

Zomer Tangocafé!

28 juli, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  28 juli organiseert Tango Maastricht weer een Tangocafé in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie… »

Zomer Tangocafé!

11 augustus, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  11 augustus organiseert Tango Maastricht weer een Tangocafé in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie… »