Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Inschrijving geopend voor cursussen B2 en Gevorderden

Op 7 februari 2018 start de vervolgcursus voor beginners (B2) en gevorderden! Voor meer info: zie het tabblad Lessen.

Seizoen 2017/2018: Gran Milonga’s Tango Maastricht

  Gedurende het seizoen 2017/2018 is er iedere maand een Gran Milonga, afwisselend in de Auw Kerk en in de Bonbonniere. Verder zijn er diverse tangocafe's in Buurtcentrum St. Pieter, en intieme milonga's in Club Vibes Maastricht. Meer informatie zal verschijnen onder Evenementen. We zien... »

Aankomende evenementen

Gran Milonga Auw Kerk

27 januari, 21:00 - 01:30

Auw Kerk

€10

De Gran Milonga in de schitterende locatie de Auw Kerk is al een begrip voor vele tangueros en tangueras. DJ Jan Bonekamp zal er voor zorgen dat er weer volop gedanst kan worden op fijne muziek. »

Gran Milonga @Bonbonniere Maastricht

24 februari, 21:00 - 01:30

La Bonbonnière

€10

Met veel plezier kondigen we weer een Gran Milonga  in de schitterende Bonbonniere te Maastricht aan!  De Gran Milongas van oktober en december 2017 in  deze geweldige locatie waren een daverend succes;  de sfeervolle locatie en de fantastische muziek van DJ Giovanni staan garant voor… »