Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Op 25 en 26 maart komen  maestro's Mariano en Cosima weer naar Tango Maastricht! Zaterdagmiddag en zondagmiddag geven zij  in buurtcentrum St. Pieter workshops rond het thema "Dynamic Contrasts" , en tijdens de Gran Milonga in de Auw Kerk , op 25 maart om 21.00,... »

Start nieuwe cursussen 4 januari

Op 4 januari starten de eerste cursussen van het nieuwe jaar. Meer informatie vind je hier; inschrijven is mogelijk via het online inschrijfformulier.

Nieuwe website

Tangueros y tangueras, Tango Maastricht heeft een nieuwe website. Inschrijven voor een cursus kan alleen nog online en is supersimpel. Verder is de zoek een partner pagina verbeterd. Dus zoek je een partner, zet dan even een oproep op onze site!  

Aankomende evenementen

website-foto-auw-kerk

Gran Milonga Auw Kerk

28 januari, 21:00 - 01:30

Auw Kerk

€7,50

De Gran Milonga in de schitterende locatie de Auw Kerk is al een begrip voor vele tangueros en tangueras. DJ Jan Bonekamp zal er voor zorgen dat er weer volop gedanst kan worden op fijne muziek. »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tango Café

11 februari, 21:00 - 01:00

Buurtcentrum St. Pieter

€5

Van harte welkom! DJ Vaos gaat vandaag weer helemaal los! »

Buenos Aires, Argentina, - May. 6 . 2012: Old cafe in the historical neighborhood of Buenos Aires

Tango Café

25 februari, 21:00 - 01:00

Buurtcentrum St. Pieter

€5

Buiten raast de storm van Carnaval, in ons Tango café bouwen wij een feestje op de fantastische muziek van DJ Giovanni! »