Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Tango Café a.s. zaterdag gaat niet door

Het Tango-Café van zaterdag 25 februari gaat niet door. We heten jullie op 11 maart weer van harte welkom om te komen dansen!

Op 25 en 26 maart komen  maestro's Mariano en Cosima weer naar Tango Maastricht! Zaterdagmiddag en zondagmiddag geven zij  in buurtcentrum St. Pieter workshops rond het thema "Dynamic Contrasts" , en tijdens de Gran Milonga in de Auw Kerk , op 25 maart om 21.00,... »

Start nieuwe cursussen 4 januari

Op 4 januari starten de eerste cursussen van het nieuwe jaar. Meer informatie vind je hier; inschrijven is mogelijk via het online inschrijfformulier.

Aankomende evenementen

Tango Café

11 maart, 21:00 - 01:00

Buurtcentrum St. Pieter

€5

Op 11 maart genieten we van de geweldige tanda’s van DJ Jan! »

Dynamic Contrasts

25 maart -

Buurtcentrum St. Pieter

Op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart komt het befaamde en geliefde danspaar  Mariano en Cosima weer naar Maastricht! Op beide dagen verzorgen zij in de middag workshops in buurtcentrum St. Pieter te Maastricht  rond het thema; ‘Dynamic Contrasts’, met aandacht voor techniek, vertragen… »

Gran Salon Auw Kerk

25 maart, 21:00 - 01:30

Auw Kerk

€10

Zaterdagavond 25 maart is er een Gran Salon in de schitterende locatie van de Auw Kerk, met muziek van DJ Giovanni en een optreden van Mariano en Cosima. Puro Tango! »