Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe locatie voor ons Tangocafe! Openingsmilonga 14 april!

Op 14 april  vanaf 21.00 u tot 01.00 u ben je van harte welkom tijdens ons eerste tangocafe op de nieuwe locatie " De Nuie Geusselt zaol"  aan de Olympiaweg 68 te Maastricht. Kom lekker tango dansen in dit sfeervolle loungecafe. Een ruime vloer om... »

Start nieuwe cursussen

Op 7 februari 2018 start de vervolgcursus voor beginners (B2) en gevorderden! Voor meer info: zie het tabblad Lessen. De beginners 2 cursus is volgeboekt.

Aankomende evenementen

Intensive Vals seminar maestros Mariano y Cosima Diaz Campos

21 april, 13:00 - 17:00

Buurtcentrum St. Pieter

€120

Ook dit jaar weer komen Maestros Mariano en Cosima Diaz Campos naar Tango Maastricht om een speciaal seminar te verzorgen. Op zaterdag 21 en zondag 22 april geven zij een speciaal seminar (7 lesuren) over de Vals uit Buenos Aires. Je kunt je rechtstreeks  aanmelden… »

Gran Milonga @Bonbonniere Maastricht

21 april, 21:00 - 01:30

La Bonbonnière

€10

Met veel plezier kondigen we weer een Gran Milonga  in de schitterende Bonbonniere te Maastricht aan!  Deze keer zullen maestros Mariano en Cosima Diaz Campos ons trakteren op een wervelend optreden. De Gran Milongas  in deze geweldige locatie zijn een daverend succes;  de sfeervolle locatie,… »

Tangocafe Tango Maastricht

28 april, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op 28 april zijn jullie weer allemaal welkom bij ons Tangocafe in de nieuwe locatie de Nuie Geusselt Zaol. De openingsmilonga op 14 april was fantastisch, en we zijn nog een beetje beduusd van alle complimenten die we hebben mogen ontvangen! Kom lekker dansen in… »