Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe locatie voor ons Tangocafe! Openingsmilonga 14 april!

Op 14 april  vanaf 21.00 u tot 01.00 u ben je van harte welkom tijdens ons eerste tangocafe op de nieuwe locatie " De Nuie Geusselt zaol"  aan de Olympiaweg 68 te Maastricht. Kom lekker tango dansen in dit sfeervolle loungecafe. Een ruime vloer om... »

Start nieuwe cursussen

Op 7 februari 2018 start de vervolgcursus voor beginners (B2) en gevorderden! Voor meer info: zie het tabblad Lessen. De beginners 2 cursus is volgeboekt.

Aankomende evenementen

Gran Milonga @Bonbonniere Maastricht

24 februari, 21:00 - 01:30

La Bonbonnière

€10

Met veel plezier kondigen we weer een Gran Milonga  in de schitterende Bonbonniere te Maastricht aan!  De Gran Milongas van oktober en december 2017 in  deze geweldige locatie waren een daverend succes;  de sfeervolle locatie en de fantastische muziek van DJ Giovanni staan garant voor… »

Gran Milonga Auw Kerk

17 maart, 21:00 - 01:30

Auw Kerk

€10

De Gran Milonga in de schitterende locatie de Auw Kerk is al een begrip voor vele tangueros en tangueras. DJ Matthias (El ROJO) is onze speciale gast DJ. Hij zal er voor zorgen dat er weer volop gedanst kan worden op de beste tangomuziek! »