Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Gratis Proeflessen en aanvang nieuwe cursussen

Kennismaken met Argentijnse Tango? Kom naar een van onze gratis proeflessen op 30 augustus en 13 september (buurtcentrum St. Pieter te Maastricht), aanvang 20.00 u, of naar de proefles bij Club Vibes Maastricht op vrijdag 20 oktober, aanvang 19.45 . De nieuwe cursussen voor absolute... »

Inschrijving lessen Carolina Bonaventura geopend!

De inschrijvingen voor de lessen van Maestra Carolina Bonaventura zijn geopend! Voor alle informatie en inschrijven: zie tabblad Evenementen. Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

Seizoen 2017/2018: 30 jaar Tango Maastricht!

  Het nieuwe tangoseizoen starten we volgens traditie met Open Air Tango op het pleintje voor café Lure te Maastricht, dit jaar op 26 augustus. Het najaar van 2017 staat in het teken van 30JAAR TANGO MAASTRICHT! We hebben een aantal speciale activiteiten gepland. Op... »

Aankomende evenementen

Open Air Tango café Lure

26 augustus, 20:00 - 00:00

Cafe Lure

Gratis

Traditioneel openen we het nieuwe tangoseizoen met de Open Air Milonga op het pleintje bij stadscafe Lure. DJ Jan Bonekamp maakt er weer een echt tangofeest van! »

Gratis proefles voor beginners

30 augustus, 20:00 - 21:00

Buurtcentrum St. Pieter

Gratis

Kennismaken met Argentijnse Tango? Dit is je kans! Kom met een danspartner, of kom alleen, en ontmoet wellicht een danspartner bij de proefles. Aanmelden is niet nodig. Van harte welkom! »

Tango café

9 september, 21:00 - 01:00

Buurtcentrum St. Pieter

€5

Gezellig dansen en elkaar ontmoeten tijdens het eerste tango café van het nieuwe tangoseizoen. DJ Vaos!     »