Seizoen 2017/2018: 30 jaar Tango Maastricht!

 

Het nieuwe tangoseizoen starten we volgens traditie met Open Air Tango op het pleintje voor café Lure te Maastricht, dit jaar op 26 augustus. Het najaar van 2017 staat in het teken van 30JAAR TANGO MAASTRICHT! We hebben een aantal speciale activiteiten gepland.

Op 16 en 17 september komt maestra CAROLINA BONAVENTURA van de bekende Tangoschool Mariposita Buenos Aires les geven bij Tango Maastricht. Dit is een unieke kans om les te krijgen van deze bijzondere maestra, die een heel eigen lesmethode heeft ontwikkeld. Zaterdagavond 16 september is er een Gran Milonga in de Auw Kerk, en komt DJ Bart Wijgergangs uit Eindhoven de dansers  verwennen met zijn muziek.

Op  28 oktober hebben wij, als cadeautje voor de deelnemers aan de EUREGIO TANGO MARATHON, de milonga georganiseerd in de schitterende BONBONNIERE MAASTRICHT.

Op 25 en 26 november geven de fantastische maestro’s MIRIAM COPELLO en CRISTIAN CORREA workshops bij Tango Maastricht, en op 25 november is er een Gran Milonga  (Anniversario) in de Auw Kerk, met optreden van Miriam en Cristian, en live muziek van CUARTETO PANNONICA. Meer info  over het programma volgt.

De traditionele eindejaarsmilonga in de BONBONNIERE MAASTRICHT vindt plaats op 23 december.

Gedurende het seizoen 2017/2018 is er iedere maand een Gran Milonga, afwisselend in de Auw Kerk en in de Bonbonniere. Verder zijn er diverse tangocafe’s in Buurtcentrum St. Pieter, en intieme milonga’s in Club Vibes Maastricht. Meer informatie zal verschijnen onder Evenementen.

We zien uit naar een mooi tangoseizoen!