Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Gratis

Open Air Tango café Lure

26 augustus, 20:00 - 00:00

Traditioneel openen we het nieuwe tangoseizoen met de Open Air Milonga op het pleintje bij stadscafe Lure. DJ Jan Bonekamp maakt er weer een echt tangofeest van!

Meer weten »
Gratis

Gratis proefles voor beginners

30 augustus, 20:00 - 21:00

Kennismaken met Argentijnse Tango? Dit is je kans! Kom met een danspartner, of kom alleen, en ontmoet wellicht een danspartner bij de proefles. Aanmelden is niet nodig. Van harte welkom!

Meer weten »
€5

Tango café

9 september, 21:00 - 01:00

Gezellig dansen en elkaar ontmoeten tijdens het eerste tango café van het nieuwe tangoseizoen. DJ Vaos!    

Meer weten »

Gratis proefles voor beginners

13 september, 20:00 - 21:00

Wil je kennismaken met de Argentijnse Tango? Dan is dit je kans! Kom met een danspartner, of alleen, en doe mee! Misschien ontmoet je wel een partner om mee te dansen. Aanmelden is niet nodig.

Meer weten »

Workshops Maestra Carolina Bonaventura, Mariposita Tango, Buenos Aires

16 september, 12:00 - 17 september, 17:00

Maestra CAROLINA BONAVENTURA geeft op 16 en 17 september les  bij Tango Maastricht!  Al 25 jaar werkt zij met enorme toewijding aan de verfijning van haar unieke lesmethode: Método Bonaventura! Tango Maastricht is blij om haar dansers de unieke kans te kunnen aanbieden om te leren van deze exceptionele danseres en lerares. Het programma bestaat uit 2 dagen. Op Zaterdag 16 september zijn er lessen individuele techniek, zowel voor leiders als volgers, op basis van individuele inschrijving. Maximaal aantal deelnemers: 20 Les…

Meer weten »