Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

€120

Intensive Vals seminar maestros Mariano y Cosima Diaz Campos

21 april, 13:00 - 22 april, 17:00

Ook dit jaar weer komen Maestros Mariano en Cosima Diaz Campos naar Tango Maastricht om een speciaal seminar te verzorgen. Op zaterdag 21 en zondag 22 april geven zij een speciaal seminar (7 lesuren) over de Vals uit Buenos Aires. Je kunt je rechtstreeks  aanmelden bij Mariano en Cosima . Meer informatie is te lezen op de website tangoweekends.nl. Laat deze unieke kans niet lopen! Op 21 april is ook een Gran Milonga in de mooie Bonbonniere te Maastricht. Reden…

Meer weten »
€10

Gran Milonga @Bonbonniere Maastricht

21 april, 21:00 - 01:30

Met veel plezier kondigen we weer een Gran Milonga  in de schitterende Bonbonniere te Maastricht aan!  Deze keer zullen maestros Mariano en Cosima Diaz Campos ons trakteren op een wervelend optreden. De Gran Milongas  in deze geweldige locatie zijn een daverend succes;  de sfeervolle locatie, het optreden van dit fantastische danspaar en de muziek van DJ Bart Wijgergangs staan garant voor een milonga die je niet wil missen.

Meer weten »
Gratis

Tangocafe Tango Maastricht

28 april, 21:00 - 01:00

Op 28 april zijn jullie weer allemaal welkom bij ons Tangocafe in de nieuwe locatie de Nuie Geusselt Zaol. De openingsmilonga op 14 april was fantastisch, en we zijn nog een beetje beduusd van alle complimenten die we hebben mogen ontvangen! Kom lekker dansen in deze sfeervolle, goed bereikbare locatie, met goede vloer, en gratis parking naast de deur. Gratis entree, een gift wordt op prijs gesteld.

Meer weten »