Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig milonga’s, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Gratis proefles voor absolute beginners

Heb je interesse in Argentijnse Tango en wil je het eens proberen? Kom dan naar een van onze gratis proeflessen op 5 april van 20.00 -21.00 of 19 april, van 19.00 tot 20.00, in Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, Maastricht. Stuur een mail met jouw... »

Save the date: orkest Beltango komt naar Tango Maastricht!

Op 8 april zal orkest Beltango optreden tijdens de milonga van Tango Maastricht. Dit orkest van wereldfaam wil je niet missen! Schrijf de datum alvast in je agenda! Je kan tickets kopen tijdens de milonga's van 11 februari en 11 maart (zie verder info onder... »

Inschrijving cursussen mei-juli 2023 geopend

De nieuwe cursussen voor absolute beginners (Beginners I) voor Beginners III (vervolg op Beginners II) en voor Intermediate niveau staan online, zie tabblad Lessen. Je kunt je vanaf nu inschrijven! Ook is er de mogelijkheid om privé of in klein gezelschap een les te boeken.

Aankomende evenementen

Gratis proefles voor beginners

5 april, 20:00 - 21:00

Centre Manjefiek Malberg

Wil je graag Argentijnse tango leren dansen, of ben je nieuwsgierig en wil je het gewoon eens proberen? Kom dan naar de gratis proefles. Breng liefst een danspartner mee. Of zoek er een via onze website! Welkom! Wil je meedoen aan de cursus? Wacht dan… »

Milonga Tango Maastricht: BELTANGO LIVE!

8 april, 20:00 - 01:00

VENUE 68

€10

Op zaterdag 8 april organiseert Tango Maastricht een milonga met livemuziek van QUINTETO BELTANGO ! Een unieke kans om dit orkest van wereldfaam live te kunnen horen! De milonga vindt plaats in VENUE  68 te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen… »

Gratis Proefles voor Beginners

19 april, 19:00 - 20:00

Centre Manjefiek Malberg

Wil je graag Argentijnse Tango leren dansen? Of wil je het gewoon eens meemaken? Kom dan naar de gratis proefles voor beginners. Breng het liefst een danspartner mee. Wellicht vind je ook een partner via onze website! Welkom! De beginnerscursus start op 10 mei. »