Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig milonga’s, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Practica op maandag na de les

Op maandagen (alleen op lesdagen, zie de data op de pagina lessen) kan je lekker komen oefenen tijdens de tango practica in Venue 68, van 21.00 tot 23.30. In eerste instantie bedoeld voor de cursisten van Tango Maastricht, maar natuurlijk zijn andere dansers ook welkom!... »

Inschrijving cursussen september- december 2023 geopend

De nieuwe cursussen voor Beginners II (vervolg op Beginners I, die in mei 2023 gestart is) en voor Intermediate I en II niveau staan online, zie tabblad Lessen. Je kunt je vanaf nu inschrijven! Ook is er de mogelijkheid om privé of in klein gezelschap... »

Aankomende evenementen

Milonga Danstent Vrijthof Maastricht

1 oktober, 18:30 - 22:30

Op 1 oktober organiseert Tango Maastricht in het kader van DE NEDERLANDSE DANSDAGEN een milonga in een prachtige danstent op het VRIJTHOF te Maastricht. Een unieke kans om een milonga te beleven in de sfeer van vervlogen tijden! DJ Giovanni zorgt voor topmuziek, en de… »

Milonga Tango Maastricht

14 oktober, 20:00 - 01:00

VENUE 68

€10

Op zaterdag 14 oktober organiseert Tango Maastricht een milonga in VENUE 68 te Maastricht.  Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan… »