Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe cursussen september 2019

Op  25 september 2019 gaan de nieuwe cursussen voor absolute beginners en voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring van start.  De lessen worden gegeven in Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal. DE CURSUSSEN ZIJN VOLGEBOEKT, INSCHRIJVEN IS HELAAS... »

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

23 november, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  23 november organiseert Tango Maastricht weer een  milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een… »

Milonga Tango Maastricht @ AUW KERK BUNDE

14 december, 21:00 - 01:00

Auw Kerk

€7

Op zaterdag  14 december organiseert Tango Maastricht een milonga  in De Auw Kerk te Bunde. Tango Maastricht is blij haar dansers weer eens  te kunnen ontvangen in deze mooie locatie met fijne houten vloer en met gratis parkeren direct naast de locatie. DJ VAOS (MAASTRICHT) is onze  DJ voor… »

Milonga Tango Maastricht

28 december, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  28 december organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »