Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Cursussen mei 2019 Beginners 3 en Intermediate 3

Op  8 mei 2019 gaan de nieuwe cursussen voor Beginners 3 en Intermediate 3 van start.  De lessen worden gegeven in  Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

22 juni, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  22 juni organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en… »

Milonga Tango Maastricht

13 juli, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  13 juli organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »

Milonga Tango Maastricht

27 juli, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  27 juli organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en… »