Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe cursussen januari 2020

Op  29 januari 2020 gaan de nieuwe cursussen voor  beginners 2 en voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring van start.  De lessen worden gegeven in Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

28 december, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  28 december organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »

Nieuwjaarsconcert en milonga Tango Maastricht

11/01/2020, 19:30 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag 11 januari trakteert Tango Maastricht van 20.00 tot 21.00 haar gasten op een concert van Emmanuel Codina (zanger) and Javier Diaz González (gitarist), een traditioneel Tango duo uit Buenos Aires. Deze musici hebben een uitgebreid en veelzijdig  tango repertoire, en verzorgen een concert,… »