Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Tango Summer Café

In augustus zijn paren, die graag tijdens de zomerstop tango willen dansen en oefenen, van harte welkom op alle maandagen van 19.30 tot 22.30 in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Maximum 15 paren, alleen dansen met de eigen danspartner, en reserveren via de website... »

Milonga’s starten weer!

Op 25 september 2021 is er weer een milonga bij Tango Maastricht. We gebruiken een Coronatoegangsbewijs, zodat we in een veilige omgeving met elkaar kunnen dansen. Er zijn maximaal 70 plaatsen beschikbaar, dus koop je ticket op www.denuiegeusseltzaol.nl of www.ticketkantoor.nl/shop/tango. Geen ticketverkoop aan de deur.... »

Inschrijving cursussen oktober-december 2021 geopend

De nieuwe cursussen staan online, zie tabblad Lessen. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

25 september, 19:00 - 23:45

Nuie Geusselt Zaol

€10

Op zaterdag 25 september 2021 organiseert Tango Maastricht weer een milonga in De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid,… »