Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Nieuwe cursussen januari 2020

Op  29 januari 2020 gaan de nieuwe cursussen voor  beginners 2 en voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring van start.  De lessen worden gegeven in Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal.

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

22 februari, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  22 februari organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »

Milonga Tango Maastricht @ AUW KERK BUNDE

14 maart, 21:00 - 01:00

Auw Kerk

€7

Op zaterdag  14 maart organiseert Tango Maastricht een milonga  in De Auw Kerk te Bunde. Tango Maastricht is blij haar dansers weer te kunnen ontvangen in deze mooie en gerenoveerde  locatie met fijne houten vloer en met gratis parkeren direct naast de locatie. DJ BART… »

Milonga Tango Maastricht

28 maart, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Op zaterdag  28 maart organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken… »