Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig milonga’s, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Jubileum 35 jaar Tango Maastricht

Op zaterdag 12 en zondag 13 november 2022 viert Stichting Tango Maastricht haar 35 jarig bestaan met een milongaweekend in VENUE 68. DJ's Bart Wijgergangs, Giovanni Poddighe en Jean-Pierre Prinzie staan garant voor topmuziek, en er wordt voor een tapasbuffet gezorgd. Kom met ons meevieren... »

Gratis proefles voor absolute beginners

Op woensdag 21 september en op woensdag 28 september organiseert Tango Maastricht een gratis proefles voor absolute beginners. Heb je interesse in Argentijnse Tango? Kom dan naar een van deze proeflessen. Stuur een mailtje naar contact@nulltangomaastricht.nl met de datum waarop je deel wilt nemen. De... »

Inschrijving cursussen september / oktober – december 2022 geopend

De nieuwe cursussen voor absolute Beginners, voor Intermediate I en voor Intermediate II niveau staan online, zie tabblad Lessen. Je kunt je vanaf nu inschrijven! Nieuw is de mogelijkheid om privé of in klein gezelschap een les te boeken.

Aankomende evenementen

Gratis proefles voor beginners

28 september, 19:00 - 20:00

Centre Manjefiek Malberg

Wil je graag Argentijnse tango leren dansen, of ben je nieuwsgierig en wil je het gewoon eens proberen? Kom dan naar de gratis proefles. Breng liefst een danspartner mee. Of zoek er een via onze website! Welkom! Wil je meedoen aan de cursus? Wacht dan… »

Gratis Proefles Danstent Vrijthof

2 oktober, 17:30 - 18:30

VRIJTHOF MAASTRICHT

Ben je nieuwsgierig naar de Argentijnse Tango, en wil je meedoen met een gratis proefles op een hele unieke locatie? Kom dan op 2 oktober naar de danstent die in het kader van De Nederlandse dansdagen op het Vrijthof in Maastricht staat. Meedoen is gratis,… »

Milonga Danstent Vrijthof Maastricht

2 oktober, 18:30 - 22:30

Op 2 oktober organiseert Tango Maastricht in het kader van DE NEDERLANDSE DANSDAGEN een milonga in een prachtige danstent op het VRIJTHOF te Maastricht. Een unieke kans om een milonga te beleven in de sfeer van vervlogen tijden! DJ Giovanni zorgt voor topmuziek, en de… »