Welkom bij Tango Maastricht! Je hebt de juiste plaats gevonden om Argentijnse Tango te leren en te dansen. Wij organiseren regelmatig een milonga Tango-Café, cursussen en workshops, en speciale Tango Salons op wisselende locaties in Maastricht en de euregio.


Laatste nieuws

Zomermilonga!!

Ook tijdens de zomer is er op iedere 2e en 4e zaterdag van de maand milonga bij Tango Maastricht!

Gratis proeflessen voor absolute beginners

Heb je interesse in Argentijnse Tango, en wil je eens vrijblijvend een les volgen? Kom dan naar onze gratis proeflessen voor absolute beginners op 28 augustus of 11 september 2019, van 20.30 tot 21.30,  Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72 te Maastricht. Je hoeft je niet... »

Nieuwe cursussen september 2019

Op  25 september 2019 gaan de nieuwe cursussen voor absolute beginners en voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring van start.  De lessen worden gegeven in Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72, te Maastricht. We dansen in de Middenzaal. Je kunt je inschrijven via de link... »

Aankomende evenementen

Milonga Tango Maastricht

28 september, 21:00 - 01:00

Nuie Geusselt Zaol

Gratis

Op zaterdag  28 september organiseert Tango Maastricht weer een  milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie, nieuwe locatie. In dit gezellige en gloednieuwe loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een… »