Lessen

Lessen september/oktober – december 2022

In september 2022 starten Peter en Helen weer met  de volgende cursusreeks. De Intermediate I cursus is op maandag, Locatie:  VENUE 68 ( de nieuwe naam van De Nuie Geusselt Zaol) , Olympiaweg 68 te Maastricht. De cursussen  voor  Intermediate  II niveau (start september) en voor Beginners (start oktober) is  op woensdag.  Locatie: Middenzaal Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62-72 Maastricht. Nieuw is de mogelijkheid om een privéles of small group les te boeken op maandag, locatie : VENUE 68. 

NIEUW: PRIVE OF SMALL GROUP COACHING : MAANDAG 19.00-20.00

Als je graag privé of in een kleine groep aan een specifiek onderwerp wilt werken, of simpelweg sneller en intensiever wilt leren, kan je een of meerdere privélessen of small group coachings boeken. De lessen zijn op ieder niveau mogelijk. Minimum een danspaar, maximum 4 dansparen. De prijs per uur, per persoon is:

privéles voor 1 koppel: 45 euro, bij 2 koppels: 25 euro, bij 3 koppels: 20 euro, bij 4 koppels 17,50 euro.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar contact@nulltangomaastricht.nl en dan neemt Helen contact op om afspraken te maken.

Cursus 2022-5: MAANDAG 20.00-21.00

Intermediate I

Deze cursus is geschikt voor dansers met minimaal 1 jaar danservaring. We werken aan de verbetering van de basis. Ook leren de cursisten de eerste beginselen van de Tango wals en de milonga.

Data: start 5 september. Geen les op 12 en 26 september en 31 oktober. Op  24 oktober is er practica (herfstvakantie). Laatste les 19 december. 

Cursus 2022-6: WOENSDAG 19.00 – 20.00

Beginners I

In deze cursus voor absolute beginners maken de cursisten kennis met de basisregels en basisbewegingen van de Argentijnse tango. Plezier in het dansen staat voorop!

Data: start  12 oktober. Geen les op 26 oktober.  Laatste les 14 december. Op 21 december is er een afsluitend practica.

Cursus 2022-7: WOENSDAG 20.00 – 21.00

Intermediate II

Deze cursus is geschikt voor dansers die drie jaar of langer dansen. In de cursus is er altijd aandacht voor de  basisbewegingen, de connectie met de partner en de muziek. In deze cursus ligt het zwaartepunt op uitbreiding van het dansrepertoire, verschillen tussen de diverse orkesten,  en het vergroten van het improvisatievermogen. 

Data: start 7 september. Geen les op 14 september, 5 oktober en 26 oktober. Laatste les 14 december. Op 21 december is er een afsluitend practica.

Prijzen 

De prijs van de  cursussen voor Intermediate I en Intermediate II (12 lessen en 1 practica) is 125 euro pp; de prijs voor de cursus voor Beginners ( 9 lessen en 1 practica) is € 95 pp. Een losse les kost 14 euro pp.  Studenten jonger dan 30 jaar krijgen 10 euro korting op de volledige cursusprijs. Als je je voor 2 cursussen tegelijk inschrijft ontvang je ook 10 euro korting per cursus.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen nog digitaal via de inschrijfpagina.  Conform onze inschrijvingsvoorwaarden gaan inschrijvingen voor een hele cursus voor op inschrijvingen voor losse lessen, en gelden inschrijvingen in volgorde van betaling.


Docenten

image1

Peter: In 2004 kwam ik voor het eerst in contact met de argentijnse tango in het net geopende El Corazon te Aken. Het begon met een weekend workshop waarna talrijke cursussen en workshops met diverse dansdocenten volgden. Met Daniel Perrusin heb ik de Argentijnse docent gevonden onder wiens leiding ik de elegante  salon tango stijl verder ontwikkelen wil.

Helen: Tango is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Tango op zijn best gaat voor mij over 100% in het hier en nu zijn, totaal present en ontspannen, in connectie met mijn partner en de muziek. Ik heb veel geleerd van diverse leraren uit binnen- en buitenland, en van mijn danspartners. Ik geef graag aan anderen iets door van mijn passie voor Tango Argentino.