Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Milonga Tango Maastricht

22 februari, 21:00 - 01:00

Op zaterdag  22 februari organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes. De ligging is uitstekend: vlakbij de snelweg, en met gratis parkeren direct naast de locatie. DJ GIOVANNI (MAASTRICHT) is onze  DJ voor deze avond, dus topmuziek gegarandeerd! Entree: een gift. Tangueros y tangueras, van harte welkom!

Meer weten »
€7

Milonga Tango Maastricht @ AUW KERK BUNDE

14 maart, 21:00 - 01:00

Op zaterdag  14 maart organiseert Tango Maastricht een milonga  in De Auw Kerk te Bunde. Tango Maastricht is blij haar dansers weer te kunnen ontvangen in deze mooie en gerenoveerde  locatie met fijne houten vloer en met gratis parkeren direct naast de locatie. DJ BART WIJGERGANGS (EINDHOVEN) is onze  DJ voor deze avond, dus topmuziek gegarandeerd! Entree: 7 euro.  Tangueros y tangueras, van harte welkom!

Meer weten »

Milonga Tango Maastricht

28 maart, 21:00 - 01:00

Op zaterdag  28 maart organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes. De ligging is uitstekend: vlakbij de snelweg, en met gratis parkeren direct naast de locatie. En niemand minder dan DJ VAOS  zorgt er met zijn mooiste tanda's voor dat we de vloer niet willen verlaten!  Entree:…

Meer weten »

Milonga Tango Maastricht

11 april, 21:00 - 01:00

Op zaterdag  11 april  organiseert Tango Maastricht een milonga  in  De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige  loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes. De ligging is uitstekend: vlakbij de snelweg, en met gratis parkeren direct naast de locatie. DJ GIOVANNI (MAASTRICHT) is onze  DJ voor deze avond, dus topmuziek gegarandeerd! Entree: een gift. Tangueros y tangueras, van harte welkom!

Meer weten »

Milonga Tango Maastricht

25 april, 21:00 - 01:00

Op zaterdag  25 april organiseert Tango Maastricht weer een milonga in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes. De ligging is uitstekend: vlakbij de snelweg, en met gratis parkeren direct naast de locatie. En niemand minder dan DJ BART WIJGERGANGS (EINDHOVEN)  zorgt er met zijn mooiste tanda's voor dat we de vloer niet…

Meer weten »