Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

Gratis proefles voor beginners

5 april, 20:00 - 21:00

Wil je graag Argentijnse tango leren dansen, of ben je nieuwsgierig en wil je het gewoon eens proberen? Kom dan naar de gratis proefles. Breng liefst een danspartner mee. Of zoek er een via onze website! Welkom! Wil je meedoen aan de cursus? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want we starten al op 10 mei.

Meer weten »
€10

Milonga Tango Maastricht: BELTANGO LIVE!

8 april, 20:00 - 01:00

Op zaterdag 8 april organiseert Tango Maastricht een milonga met livemuziek van QUINTETO BELTANGO ! Een unieke kans om dit orkest van wereldfaam live te kunnen horen! De milonga vindt plaats in VENUE  68 te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie.  In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie aan dranken en hapjes. De ligging is uitstekend: vlakbij de snelweg, en met gratis…

Meer weten »

Gratis Proefles voor Beginners

19 april, 19:00 - 20:00

Wil je graag Argentijnse Tango leren dansen? Of wil je het gewoon eens meemaken? Kom dan naar de gratis proefles voor beginners. Breng het liefst een danspartner mee. Wellicht vind je ook een partner via onze website! Welkom! De beginnerscursus start op 10 mei.

Meer weten »